Alle vores træningsprogrammer

Her kan du se alle vores træningsprogrammer. Du kan finde styrke, cario, vægttabs- og specialprogrammer. 

Prisen er altid kun 680 DKK for fire måneders adgang.

Mest populære programmer

Her kan du se vores mest populære programmer. 

Styrketræningsprogrammer

Vil du opbygge styrke og få synlige muskler, så skal du se med her. Her ser du vores mest populære styrketræningsprogrammer. 

Cardio og vægttabs-programmer

Ønsker du at tabe dig og komme i rigtig god form, så har vi samlet alle vores mest populære cardio- og vægttabsprogrammer her. 

Hjemmetrænings-programmer

Har du for travlt til at nå ned i træningscenteret, så kan du med fordel træne hjemme. Her er vores mest populære hjemmetræningsprogrammer. 

Specialprogrammer for kvinder og ældre

Leder du efter et specialprogram, som er designet specifikt til kvinder eller ældre, så kan du finde dem her. 

Fordele ved vores træningsprogrammer

SÅ nemt er det!

Med alle vores træningsprogrammer, får du et professionelt udviklet træningsprogram, hvor du opnår resultater nemt og hurtigt. Programmet ligger i vores app, hvor du kan se alle øvelserne hver uge. Nemmere bliver det ikke!

 • Alle øvelser i én nem app 
 • Udvalgte øvelser, som giver hurtige resultater
 • Varieret program med nye øvelser hver uge – cardio og styrke
 • Mange kropsøvelser, så du også kan træne hjemme
 • Fokus på sund livsstil og kost i vores bog Sund Livsstil (gratis)
 • Ekstra livsstilsøvelser, som giver dig sunde vaner
Træningsprogram for kvinder
Sixpack nemt og hurtigt

Det får du med i pakkerne

 • Et 12-ugers varieret træningsprogram
 • Gratis adgang til vores træningsapp til både iPhone og Android
 • Træningsvideoer til alle øvelser, så du aldrig er i tvivl om teknikken
 • Progressivt og periodiseret træningsprogram
 • Træningsplaner for 6 dage om ugen
 • Fokus på din sund kost
 • 6 livsstilsøvelser til at opbygge sunde vaner, som varer hele livet
 • BONUS: Du får bogen ‘Sund livsstil’ med GRATIS (værdi = 199.95 kr.)
 • Chat support med vores dedikerede team. Vi er her for at hjælpe dig

Sikre Resultater

Vi har gjort alt for at sammensætte et program, som gør dig stærk og muskuløs på 3 måneder. Hvis du følger vores program, så får du de aller bedste betingelser for at se resultater. 

Du får:

 • En synligt stærkere krop! 
 • En flot og selvsikker kropsholdning
 • En sundere livsstil
 • Sunde kost- og træningsvaner
 • En holistisk forståelse af, hvordan dine omgivelser påvirker din sundhed
begynderStyrketræning

Sådan fungerer det

Det er nemt at komme i gang med dit program. 

Når du har købt programmet, får du en mail med instruktioner og et link til vores app. Du skal downloade appen og logge ind med den samme email, som du brugte, da du købte sixpack-programmet. 

I appen kan du se dit program og klikke ind på alle uger i programmet. Hver uge er opdelt i de dage, hvor der er træningsaktivitet. Hver dag indeholder dit program for dagen med øvelser og videoer og beskrivelse af hver øvelse. 

Du mister ikke adgang til appen efter 12 uger. Så er du forhindret i at træne en enkelt uge, så kan du starte igen næste uge. Din adgang bliver først fornyet efter 4 måneder (16 uger), hvor der igen vil blive trukket 680 kr. fra din konto. Du kan opsige abonnementet, når du har lyst, hvorefter dit træningsprogram ikke bliver fornyet efter udgangen af de sidste 16 uger.  

Ugeoversigt

Oversigt over alle 12 uger i programmet.

Dagsoversigt

Oversigt over hver alle dage i hver uge.

Øvelser

Oversigt over øvelserne den pågældende dag.

Øvelsesvideo

Der er video og beskrivelse tila alle øvelser.

Indhold i dette program

Fordele ved vores træningsprogrammer

Hvis vi ser bort fra den åbenlyse og æstetiske grunde, at en sixpack ser brandgodt ud, så er der faktisk rigtig mange andre gode grunde til at træne henimod at få en sixpack.

Der findes en udbredt opfattelse af, at en sixpack er den ultimative indikator for fysisk sundhed og fitness. Men hvorfor? Ud over det æstetiske aspekt kan en stærk core spille en væsentlig rolle for kroppens generelle funktion, fra beskyttelse af rygsøjlen til forbedring af holdningen. Denne artikel vil dykke ned i vigtigheden af en stærk core og argumentere for, hvorfor et dedikeret sixpack program kan være en fordelagtig tilføjelse til enhver persons træningsregime.

En sund, velformet core er mere end blot et tegn på fysisk attraktivitet. Den har meget dybere, funktionelle betydninger. Ryggen og maven arbejder tæt sammen. Musklerne i disse områder er afhængige af hinanden for at yde optimal støtte til kroppen. En svag core kan faktisk føre til dårlig holdning og på længere sigt til rygsmerter (McGill, S.M., 2007). Så mens det kan være dejligt at have en misundelsesværdig sixpack, er de praktiske fordele ved en stærk core, hvad der virkelig betyder noget.

 

1. Forbedret holdning

Træning af vores core muskler omkring vores rygsøjle er vigtigt for at få en bedre, flottere og mere selvsikker holdning. Rygsøjlen spiller en kritisk rolle i din bevægelse, stabilitet og generelle sundhed. Ifølge et studie fra “Journal of Physical Therapy Science”, kan styrkelse af core muskulaturen forbedre postural stabilitet og forhindre fald (Gim, Sung-min et al., 2018).

Core musklerne spiller en central rolle i at stabilisere kroppen. Ifølge et studie i “Sports Medicine”, hjælper en stærk core med at koordinere bevægelser af over- og underkroppen, hvilket forbedrer balance og stabilitet (Borresen, J. & Lambert, M.I., 2009).

Hvis du er 18 år og ung, så er det måske ikke noget, du tænker så meget på. Men det burde du, da dårlig holdning bliver en dårlig vane for mange og dermed bliver et problem senere i vores liv.

Når din core er stærk, kan den hjælpe med at trække dine skuldre tilbage og rette din ryg, hvilket reducerer risikoen for holdningsrelaterede helbredsmæssige problemer. Det er ikke for sent at begynde at træne din core og få en bedre holdning.

En forbedret holdning er desuden flottere og kan give dig et mere selvsikkert udtryk. Så det er altså ikke kun mavemusklerne i sig selv, som er pæne at se på, men også din figur og holdning, når du har trænet core.

 

2. Reduceret risiko for skader

En af de mest afgørende fordele ved at have en stærk core er, at det beskytter dig mod skader. Uanset om du er atlet eller en helt almindelig Preben, kan en robust core beskytte dine indre organer samt hjælpe med at forhindre skader, især i den nedre del af ryggen (Hibbs, A.E. et al., 2008).

Denne fordel er måske ikke så kendt, som de andre. Men eftersom mange mennesker bruger meget tid i hvileposition i en kontorstol, i sofaen og i sengen, så får mange ikke længere den naturlige aktivering af mavemusklerne, som stabiliserer kroppen. Derfor synes vi, at det er vigtigt også at påpege alle sundhedsaspekter ved at træne sine mavemuskler.

 

3. Større styrke

Core-muskulaturen er fundamentet for næsten alle kroppens bevægelser. Uanset om du løber, svømmer, løfter vægte eller laver yoga, vil en stærk core øge din ydeevne. Hvis du Et studie viste, at core-styrkelse øgede effektiviteten i udførelsen af fysiske aktiviteter (Willardson, J.M., 2007).

Hvis du ønsker at være stærkere eller hurtigere på din cykel på vej til arbejde eller noget andet, så er der altså styrke at hente i at træne mavemuskulaturen.

Og du behøver ikke at være meget trænet i forvejen for at drage fordel af en stærk core. Dagligdagsaktiviteter som at bære dagligvarer, løfte tunge ting til haveprojektet, og sidde ved et skrivebord drager fordel af en stærk core. Stærke mavemuskler letter belastningen på andre muskelgrupper og beskytter rygsøjlen, så du nemmere kan udføre dagligdagens aktiviteter.

4. Styrkelse af den generelle fitness

 

Et sixpack program kan bidrage til en forbedring af den overordnede kondition. Ved at kombinere styrke, udholdenhed og fleksibilitetstræning, giver det en holistisk tilgang til fitness, der kan være en stærk basis for andre træningsaktiviteter.

 

5. Mental sundhed

Selvom fysisk træning ofte ses som en metode til at forbedre kroppen, er de mentale fordele lige så vigtige. Regelmæssig træning, herunder core-styrkelse, har vist sig at være en effektiv metode til at bekæmpe symptomerne på angst og depression (Strohle, A., 2009).

Som konklusion, at investere tid og energi i at udvikle en stærk core, går langt ud over det kosmetiske udbytte. Med den rette vejledning og engagement kan et sixpack program tilbyde en række fordele, der forbedrer livskvaliteten både fysisk og mentalt.

 

Referencer:

 • McGill, S.M. (2007). Low back disorders: Evidence-based prevention and rehabilitation. Human Kinetics.
 • Gim, Sung-min et al. (2018). Effects of core muscle stability training on the weight distribution and stability of the elderly. Journal of Physical Therapy Science.
 • Hibbs, A.E., Thompson, K.G., French, D., Wrigley, A., & Spears, I. (2008). Optimizing performance by improving core stability and core strength. Sports Medicine.
 • Willardson, J.M. (2007). Core stability training: applications to sports conditioning programs. Journal of Strength and Conditioning Research.
 • Borresen, J., & Lambert, M.I. (2009). The quantification of training load, the training response and the effect on performance. Sports Medicine.
 • Strohle, A. (2009). Physical activity, exercise, depression and anxiety disorders. Journal of Neural Transmission.