Core - & Sixpack-program

Sæt ekstra fokus på mavemusklerne og få en mere tonet core. Core & Sixpack er til dig, der gerne vil accellere din udvikling. Brug programmet som et add-on til dit styrketræningsprogram eller kør det regelmæssigt dagligt.

Kun 195 kr. (engangsbeløb)

Kendt fra
Giver synlige
mavemuskler

Hurtigste vej til en sixpack

De bedste
core-øvelser

De mest effektive core-øvelser sat i system

Udarbejdet af
prof. fitnesstræner

Mere end 15 års erfaring og den nyeste viden på området

4 fleksible
og effektive moduler

Designet til at fremme muskelvæksten og øge styrken i din kerne

Køb nu og få
adgang til følgende:

En stærkere core og synlig sixpack

Dette program er for dig der gerne vil have en stærkere core og en synlig sixpack. Programmet består af 4 hurtige træningspas og 12 specifikke øvelser målrettet din core. Træningspasset placeres i slutningen af din træningssession.

De 4 træningspas er inddelt i kategorierne “Muskelvækst”, “Styrke”, “Peak” og “Hvileuge” og indeholder alle de bedste core-øvelser. Periodiseringen gør, at kroppen tvinges til at opbygge musklerne i mave-regionen.

Brug det med dit grundprogram

Core- og Sixpack” er skræddersyet til vores komplette 6 måneders styrketræningsprogram, men kan også bruges som en tilføjelse til dit eget program, efter løbeturen eller din yoga-session.

Core- og Sixpack” koster et engangsbeløb på 235 DKK, inkl. moms. Programmet sendes til den oplyste e-mail-adresse umiddelbart efter bestilling og kan herefter downloades, så du kan gå i gang med det samme.

Nøje udvalgt og kurateret

Øvelserne i programmet er nøje gennemgået og udvalgt. Vil du gerne have maksimal effekt af den tid, som du lægger i træningen, så er Core & Sixpack et godt sted at starte.

Følger du programmets struktur og udfører du øvelserne korrekt (vejledning medfølger), vil du meget snart se en toning af maveregionen.

vores produkter

Core og sixpack træning

Core & Sixpack-program

Sæt ekstra fokus på mavemusklerne og få en mere tonet core eller sixpack. Core & Sixpack er til dig, der gerne vil accellere din udvikling. Brug programmet som et add-on til dit normale styrketræningsprogram eller kør det regelmæssigt om morgenen eller aftenen.

løbetræne

Cardio- & konditionsprogram

Vores populære konditionsprogram er velegnet til dig, der gerne vil i form og have en bedre kondition. Konditionsprogrammet bygger på såkaldt HIIT-træning og kan kombineres med både løb, svømning, cykling, roning samt mange andre motionsformer.

squat rack

6 måneders grundprogram for begyndere og øvede

Styrketræningsprogram der bygger på 3 ugentlige sessioner á 1 times varighed. 75 unikke træningspas, der giver dig maksimal hypertrofi og reducerer din fedtprocent.

Kostplan

Komplet kostplan til dig der er seriøs

Dette er en komplet kostplan til dig, der ønsker at trimme fedtprocenten og booste muskelvæksten. Kostplanen tilrettelægges individuelt til dig og bygger på velsmagende og proteinrige retter, som du kan lave med danske råvarer.

Sund livsstil

Sund Livsstil

Vil du gerne være en bedre udgave af dig selv og fungere optimalt i både arbejde og privatlivet? Så er “Sund Livsstil” bogen for dig. 175 tætpakkede sider, der giver dig konkrete råd om kost, motion, søvn, vaner og mental balance.

Læs med på bloggen

Core- og Sixpack

Core & Sixpack-programmet er til dig, der vil sætte ekstra fokus på mavemusklerne for at få en flot sixpack – eller eightpack. At få markerede mavemuskler er et mål for mange men de fleste mislykkedes, da det kræver vedholdenhed og de rigtige øvelser. Samtidig er den rigtige kost også vigtig, da mavemusklerne selvfølgelig bliver tydeligere jo mindre fedt, der sidder på maven. Derfor har vi også udviklet en kostplan specifikt til træning og vægttab.

I core- & sixpack programmet er der en grundig beskrivelse af, hvordan du gennemfører øvelserne. Hver af de 4 træningspas i denne e-bog varer ca. 5-8 minutter og rammer alle musklerne omkring din kropsstamme og torso. Der er angivet tid og antal gentagelser ved hver øvelse. Hvis du kan tage flere gentagelser, så fortsæt indtil du ikke kan tage flere.

Lav hele Core & Sixpack-programmet i forlængelse af din almindelige styrketræning, dvs. umiddelbart efter du har afsluttet den sidste øvelse. Har du lavet dit eget program, eller vil du træne core i forbindelse med løbeturen, så brug programmet som et 4 ugers program (gentag efter 4 uger).

Husk, du får ikke en sixpack alene ved at styrketræne. Kost og cadio er mindst lige så vigtigt!

Med det rigtige cardio-program forbrænder du fedt uden at tabe muskelmasse. Du kan læse mere om vores specialudviklede cardio-program her.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments