Core- og sixpackprogram - Core træning der giver resultater med garanti

Core & Sixpack

Sæt ekstra fokus på mavemusklerne og få en mere tonet core eller sixpack. Core & Sixpack er til dig, der gerne vil accellere din udvikling. Brug programmet som et add-on til dit normale styrketræningsprogram eller kør det regelmæssigt om morgenen eller aftenen

12 core-øvelser der sætter turbo på muskelvæksten

4 fleksible og effektive moduler

Udarbejdet af prof. fitnesstræner

Dette program er for dig der gerne vil have en stærkere core og evt. en synlig sixpack. Programmet består af 4 hurtige træningspas og 12 specifikke øvelser. Træningspasset placeres i slutningen af din træningssession.

De 4 træningspas er inddelt i kategorierne “Muskelvækst”, “Styrke”, “Peak” og “Hvileuge” og indeholder alle de bedste core-øvelser. Periodiseringen gør, at kroppen tvinges til at opbygge musklerne i mave-regionen.

Core- og sixpack” er skræddersyet til vores komplette 6 måneders styrketræningsprogram, men kan også bruges som en tilføjelse til dit eget program, efter løbeturen eller din yoga-session.

Core- og Sixpack” koster et engangsbeløb på 149 DKK, inkl. moms. Programmet sendes til den oplyste e-mail-adresse umiddelbart efter bestilling og kan herefter downloades, så du kan gå i gang med det samme.

Ja tak, det lyder som noget for mig!

Dit program bliver sendt til den e-mail-adresse, som du indtaster herover.
Ved bestilling trækkes 149 DKK fra dit kort. Programmet sendes til den oplyste e-mail-adresse umiddelbart efter bestilling.
0,00 kr.
[30.000+ downloads] Prøv vores gratis træningsprogram i dag
Shares