Sund livsstil

Her får du 30 konkrete råd til, hvordan du bliver en sundere udgave af dig selv.
Velegnet til dig der ønsker et 360 graders tjek af din livsstil eller inspiration til at leve sundere.

Kun 95 kr. som e-bog

Kendt fra
30 nemme
og konkrete råd

30 konkrete råd til en varig livsstilsændring, som du kan implementere med det samme.

Vejen til et varigt vægttab

Små ændringer til et sundere liv. Opnå idealvægten - og hold den!

Professionelt og dokumenteret

Indholdet bygger på konkret forskning og forsøg - ingen "pseudo videnskab".

Holistisk tilgang
til din livsstil

Fokus på kost, motion, søvn, vaner og din mentale balance.

Køb nu og få
adgang til følgende:

Din varige livsstilsændring

‘Sund Livsstil – 30 nemme råd til varige livsstilsændringer’ indeholder 30 konkrete råd til at lave en varig livsstilsændring inden for kost, motion, søvn og mental sundhed.

Der er et kapitel udelukkende dedikeret til, hvordan man etablere sunde vaner, så effekten af dine tiltag holder hele livet.

Bogen er udgivet på SAXO som fysisk bog og forhandlet her på siden som ebog.

 

motionsmaskiner løb

Opnå idealvægten og hold den

Det anslås, at 90% af alle på kur tager de tabte kilo på igen inden for et år. Vi har skrevet bogen til dig, som har svært ved at holde vægten efter en slankekur eller et forløb med styrketræning.

Vejen til en sund livsstilsændring går igennem små men effektive ændringer i din hverdag. Alle forslag i bogen kan du tilpasse dit liv og din hverdag, så de ikke bliver glemt i en travl kalender.

Tilpasset til hverdagen

Sund Livsstil er en fleksibel samling af råd, som du kan vælge imellem. Jo flere du følger, jo sundere bliver dit liv.

Bogen er bygget op om konkrete eksempler og øvelser, som du nemt kan introducere i din hverdag. Det mener vi er den rigtige og permanente vej til en varig livsstilsændring.

Udhvilet efter søvn

360-graders fokus på din sundhed

Kost og motion er velkendte veje til et sundt liv. Men faktisk afhænger din sundhed også af andre faktorer som søvn og mental sundhed.

Af samme grund har bogen to kapitler dedikeret til din søvn og mentale sundhed. Kapitlerne indeholder en grundig introduktion til de sundhedsmæssige aspekter samt konkrete råd til, hvordan du kan få styr på dårlige søvnvaner, stress-symptomer og udbrændthed.

træning udenfor

Dine omgivelser hæmmer din sundhed

Som noget helt nyt, hjælper bogen dig til at forstå, hvordan dine omgivelser og relationer enten hæmmer eller skaber fundamentet for dit sunde liv.

De fleste ved godt, hvordan man skal spise og dyrke motion. Men vores fysiske omgivelser og tætte relationer fastholder os ofte i usunde vaner. Bogen giver dig værktøjer til at identificere udfordringer og muligheder i dine omgivelser.

vores produkter

Sund livsstil

Sund Livsstil

Vil du gerne være en bedre udgave af dig selv og fungere optimalt i både arbejde og privatlivet? Så er “Sund Livsstil” bogen for dig. 175 tætpakkede sider, der giver dig konkrete råd om kost, motion, søvn, vaner og mental balance.

løbetræne

Cardio- & konditionsprogram

Vores populære konditionsprogram er velegnet til dig, der gerne vil i form og have en bedre kondition. Konditionsprogrammet bygger på såkaldt HIIT-træning og kan kombineres med både løb, svømning, cykling, roning samt mange andre motionsformer.

squat rack

6 måneders grundprogram for begyndere og øvede

Styrketræningsprogram der bygger på 3 ugentlige sessioner á 1 times varighed. 75 unikke træningspas, der giver dig maksimal hypertrofi og reducerer din fedtprocent.

Kostplan

Komplet kostplan til dig der er seriøs

Dette er en komplet kostplan til dig, der ønsker at trimme fedtprocenten og booste muskelvæksten. Kostplanen tilrettelægges individuelt til dig og bygger på velsmagende og proteinrige retter, som du kan lave med danske råvarer.

Core og sixpack træning

Core & Sixpack-program

Sæt ekstra fokus på mavemusklerne og få en mere tonet core eller sixpack. Core & Sixpack er til dig, der gerne vil accellere din udvikling. Brug programmet som et add-on til dit normale styrketræningsprogram eller kør det regelmæssigt om morgenen eller aftenen.

Læs med på bloggen

Sund Livsstil

Sundhed handler ikke kun om vores kost- og motionsvaner, men vedrører hver eneste af vores handlinger, der direkte eller indirekte påvirker vores fysiske og mentale velvære. Aldrig er vi blevet eksponeret for så mange redskaber til at leve et sundt liv, og aldrig har vejen dertil føltes mere uoverkommelig og lang.

Måske er du træt af fejlslagne nytårsforsæt eller at afprøve trendy slankekure bare for at veje fem kilo mere, når kuren er ovre. Måske har du prøvet at føle dig stresset af kalorietælling, skridttælling eller at skulle følge detaljerede kost- og motionsplaner til punkt og prikke. Eller måske har du så småt opgivet at danne dig et overblik i den uendelige mængde af information, som sundhedsområdet består af. I så fald er du ikke alene – og i så fald er Sund Livsstil bogen for dig.

Sund Livsstil er bygget op omkring tre hovedantagelser om sundhed. Den første hovedantagelse er, at man kun kan leve et sundt liv ved at have øje for samtlige aspekter af ens sundhed, fysiske såvel som psykiske. Man bliver altså ikke et sundere menneske ved at spise den perfekte kost, hvis den selvsamme kostplan resulterer i begyndende stresssymptomer. Din psyke og din krop hænger uløseligt sammen, og det er i flere sammenhænge bevist, at psykiske aspekter såsom stress har en direkte fysiologisk indvirkning på dine chancer for at opnå din idealvægt.

Vores kost, motionsvaner, søvn og mentale helbred er altså ikke isolerede enheder, men et avanceret samspil af vaner og processer, der gensidigt påvirker vores krop og sind. Dette helhedsorienterede blik på sundhed er, hvad man kalder for et holistisk sundhedssyn. Det holistiske sundhedssyn ses tydeligt i denne bogs opbygning, da vi kommer rundt om alle de vigtigste aspekter, der tilsammen udgør vores sundhedstilstand.

I bogen tilstræber vi at skabe overblik frem for dybde. Dette er et helt bevidst valg, da det netop er det forkromede overblik, der kan være svært at danne sig, når mængden af information er så høj og tilgængelig.

Den anden hovedantagelse i bogen er den, at en sund livsstil kun er realistisk, hvis den med forholdsvis enkelthed kan påføres til ens eksisterende hverdag. Derfor består hvert eneste af bogens kapitler af konkrete råd, der tager højde for et travlt hverdagsliv.

Vi er bevidst gået uden om daglig kalorietælling, madvejning og lignende restriktive redskaber til vægttab, da undersøgelser viser, at folk ikke kan motiveres til at gøre det over en længere periode. I stedet gennemgår vi generelle retningslinjer for sund kost og gode tommelfingerregler for naturlige og intuitive kostvaner. I langt de fleste tilfælde vil et grundlæggende kendskab til fødevarers næringssammensætning og energitæthed være tilstrækkeligt, når det drejer sig om at sammensætte en sund kost og opnå samt bibeholde idealvægten. Vi mener samtidig, at denne tilgang til kost er langt mere holdbar, når det kommer til varige livsstilsændringer.

Netop varighed udgør bogens tredje hovedantagelse om sundhed – at man bør tilstræbe at bygge sunde vaner, som man kan forestille sig at opretholde resten af sit liv. Antagelsen om varighed går derfor hånd i hånd med den om enkelthed, nemlig at det kun er ved at implementere enkle sundhedsvaner, at man kan opnå langsigtede livsstilsændringer.

Ved at følge en kur eller et motionsprogram kan det godt være, at vi kan opnå nogle hurtige gevinster, men langt størstedelen af folk, som radikalt ændrer på deres kropskomposition, mister deres fremskridt, når de efterfølgende falder tilbage i deres gamle vaner.

Det handler med andre ord om ikke at symptombehandle sig ud af en uhensigtsmæssig livsstil, men at behandle roden til problemerne, der oftest er de langsigtede, indgroede vaner. Vi mener derfor, at der ikke er nogen genveje eller mirakelkure til en sund livsstil, og at små, afbalancerede fremskridt er langt bedre end store, drastiske ændringer. Det er råd til at introducere disse små ændringer og gode vaner i dit liv, som du finder i Sund Livsstil.