Test: Danmarks 3 bedste pre-workout produkter

Nu kan du endelig læse en udførlig guide, der anmelder og sammenligner Danmarks bedste pre-workout produkter.

Det var først for et års tid siden, at jeg selv begyndte at bruge pre-workout. Jeg har altid holdt mig til den klassiske kombination med protein og kreatin. Men en dag efter dagens træning, viste min træningspartner et kosttilskud, som han elskede. Han havde den nyeste LinusPro pre-workout med sig, som han drak efter træningen (!)

Min kammerat er en dygtig sportsmand, men han er måske ikke den bedste til engelsk. Så jeg måtte forklare ham, at hele idéen med PRE-workout er, at man tager det før træningen.

!!!

Næste dag besluttede jeg mig for at prøve en skefuld af hans pre-workout inden træningen, og jeg var helt solgt!

Jeg havde samme oplevelse som min ven: Vi fik en masse overskud til træningen. Energien og motivationen var i top til træningen, og man kunne mærke, hvordan musklerne var mere klar. Så fik lavet et rigtig godt træningspas, og lige siden har jeg brugt forskellige pre-workouts før næsten hver træning, og det er noget jeg klart kan anbefale alle.

Når du først har prøvet det én gang, vil jeres træning aldrig være den samme igen.

Når det så er sagt, så kan det være lidt af en jungle at vælge hvilken pre-workout, der er den bedste. Personligt var jeg heldig med det første produkt, jeg prøvede. Men der findes mange gode alternativer, som jeg vil anmelde i denne guide.

Alle de nævnte pre-workouts nedenfor lever naturligvis op til sundhedsstyrelsens krav og regler, og de er hverken skadelige eller ulovlige, men kun gode for dig og din træning.

Hvilke pre-workouts er så markedets bedste?

For at livet skal blive lettere for dig, har jeg nu valgt at anmelde de tre bedste pre-workouts på markedet, som samtidig er blandt de billigste. Mine valg af netop disse gode pre-workouts skyldes en kombination af både pris, effekt, smag og indhold.

Er du klar til at sætte turbo på din styrketræning?

Bodylab Pre-workout

Bodylab-PreWorkout

Effektfuld, smagfuld og billig pre-workout fra Bodylab.

Effekt: 4/5

Bodylabs pre-workout var den første, jeg prøvede – og jeg følte mig virkelig udødelig igennem hele træningen! Du vil mærke effekten kort efter, at du har indtaget denne fantastiske pre-workout.

Indhold: 4/5

Indholdet er en sammensætning af forskellige energigivende aminosyrer, proteiner og koffein. Det er altså et produkt, hvor du får alt det, som kroppen gerne vil have inden træning – samlet i ét produkt. Der er ikke tilsat sukker eller fyldstoffer, så du undgår unødige kalorier (og som en ekstra bonus får du også BCAA med i denne pre-workout.)

Smag: 5/5

Smagsmæssigt er dette også min favorit. Du kan vælge mellem fire spændende smagsvarianter, som gør at du aldrig bliver træt af dette pre-workout. Du vælger enten Cola, Cactus & Lime (min favorit), Blue Raspberry eller Solbær.

Pris: 5/5

Dette er det billigste pre-workout i denne anmeldelse.

Samlet konklusion: 4,5/5

Køb Bodylab Pre-workout til den bedste pris her


Star Nutrition – Intensity Power

Star Nutirition - Intensity Power

Star Nutrition – Intensity Power er en videreudvikling af den tidligere Intensity pre-workout. Den nye variant er endnu kraftigere og mere intensiv end forgængeren.

Effekt: 4/5

Efter at have prøvet Intensity Power fra Star Nutrition, må jeg indrømme, at jeg fandt en klar konkurrent til Bodylab. Kort tid efter at have drukket den, begynder den klassiske stikken under huden, som betyder, at jeg bare SKAL løfte nogle tunge jernvægte. Under hele træningen følte jeg mig som supermand og havde masse af energi og overskud.

Indhold: 3/5

Den har et højt indhold af koffein og beta-alanin. Disse to ting betyder, at du får energi som en hest og samtidig modvirker mælkesyreophobningen, så du kan træne længere og hårdere. Til gengæld får du ikke noget BCAA med.

Smag: 2/5

Det som trækker denne pre-workout ned er specielt smagen. Du kan vælge mellem Kiwi og Chili Lime, og jeg er personligt ikke stor fan af nogen af dem.

Pris: 4/5

Prisen er med til at trække Intensity Power op på skalaen over de bedste pre-workouts, da du får et godt og effektivt produkt til en utrolig lav pris.

Samlet konklusion: 3,25/5


N.O.-Xplode pre-workout

No-Xplode

N.O.-Xplode er blandt markedets mest populære pre-workouts, der både giver dig energi og udholdenhed. Et fedt PWO-produkt.

Effekt: 5/5

N.O.-Xplode er måske den mest effektive pre-workout, som jeg nogensinde har testet. Første gang jeg prøvede den, fik jeg et ”muskelpump” som aldrig før, og jeg følte mig som kongen af træningscenteret. Når det handler om at træne tungere og hårdere, er denne nok markedets bedste pre-workout.

Indhold: 5/5

Der er skruet op for koffeinen og vitaminerne, som er med til at give den ekstra energi. Samtidig får du også kreatin og aminosyrer, der er med til både at give dig ekstra kraft i det enkelte løft, men også en bedre udholdenhed hele træningspasset igennem.

Smag: 3/5

Smagen trækker lidt ned, da jeg personligt finder den for kunstig og kraftig. Du kan vælge mellem Watermelon, Blue Raspberry, Fruit Punch og Green Apple. Smagen er markant bedre end Intensity Power, men en smule dårligere end Bodylabs PWO, synes jeg.

Pris: 2/5

Prisen er i den høje ende, da du betaler noget mere end for de andre to pre-workouts. Til gengæld får du så ekstra kreatin med i købet. På trods af det gode produkt, så synes jeg prisen N.O.-Xplode er for høj.

Samlet konklusion: 3,75/5

Vinderen er…

Som du nok har gættet, så er Bodylabs Pre-workout min klare favorit.

Ganske vist er N.O.-Xplode måske lidt mere effektiv, men når jeg skal vælge en vinder ud fra både effekt, indhold, smag og pris, er der ingen tvivl om, hvilke produkt der vinder.

Bodylabs veludviklede pre-workout er spækket med lækkerier, der gør dig klar til selv det hårdeste træningspas, selvom du måske har en lidt sløv dag.

Både prismæssigt og smagsmæssigt er den min favorit. Kombinationen af rå energi, forskellige aminosyrer og proteiner er fantastisk, og så skader det jo ikke, at den smager super godt!

 

Styrketræningsapp

Træn effektivt med vores app

Få styr på din træning og kost med vores app. Du får et skræddersyet træningsprogram og kostplan.

Med appen kan du:

Med appen får du alt samlet på et sted. Følg træningsplanen i centeret. Det er nemt, og vi er klar med svar på dine spørgsmål ligegyldigt, hvad dit mål er.
 


 
 
 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Gratis træningsprogram?

Større muskler, lavere fedtprocent og en pænere krop. What’s not to like?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag vores gratis træningsprogram med det samme.