Vi anbefaler – styrketræningsudstyr mv.

Vi anbefaler fitnessudstyrDet kan være noget af en jungle at vælge det rigtige proteinpulver og finde det billigste styrketræningsudstyr.

På denne side kan du se vores ynglings-fitness-pushere og ressourcer indenfor kategorierne: Proteinpulver, kosttilskud, styrketræningsudstyr, bøger, fora, bøger, personlige trænere, sportsfysioterapeuter, fitnesstøj og træningsguides.

Vi anbefaler kun ting vi kan stå 100% indenfor. Vi har hands-on erfaring med alle tingene på denne side, så spørg endelig hvis du løber ind i spørgsmål.

Mest anbefalede:

Nedenfor kan du finde en liste over de ting, vi ikke kan leve uden.

Bedste proteinpulverProteinpulver nr. 1 fra Bodylab: Vi har testet alle de mest solgte proteinpulver i Danmark, og proteinpulveret fra Bodylab løb med sejren i alle kategorier (herunder smag, pris og kvalitet). Med en samlet score på 9.8/10 tør vi godt anbefale proteinpulveret fra Bodylab. Klik her for at læse flere anmeldelser af proteinpulver.

Abilica onlineStyrketræningsudstyr fra Abilica: Vores ynglings-styrketrænings-pusher. Vi har indrettet et helt hjemmetræningscenter kun med fitnessudstyr fra Billig-fitness. Kæmpe udvalg af kvalitetsudstyr til Danmarks absolut bedste priser. Se selv.

Det bedste (Whey) proteinpulver:

Det bedste proteinpulver

Der findes rigtig mange “fake” kosttilskud, der i bedste fald er ligegyldige for din udvikling. Men proteinpulver er ikke et af dem! Grunden til at stort set alle fitnesstrænere og fitnesseksperter anbefaler proteinpulver er fordi, det er utrolig skadeligt for din udvikling hvis du får for lidt protein. Det er derimod ganske ufarligt at tage for mange proteiner (alting dog med måde!) Vi har testet de proteinpulver der findes på det danske marked – og her er vores tre favoritter.

Bodylab proteinpulver

Linuspro proteinpulver

nutramino proteinpulver

PS: Du finder det ikke billigere nogle steder. Klik på billederne ovenfor for at se Danmarks laveste priser.

Klik her hvis du vil vide mere om proteinpulver

Andre gode kosttilskud:

Andre gode kosttilskud

Kosttilskud er ligesom navnet antyder et tilskud til din normale kost. Nedenfor finder du en række kosttilskud, som 100% lovlige og som virker. Flere på holdet tager alle kosttilskudene dagligt og har gjort det de sidste 5-7 år.

kreatinKreatin: Kreatin gør dig stærkere og øger din muskelvækst. Udover proteinpulver er det et af de få kosttilskud vi anbefaler, hvis du er seriøs med din styrketræning. Læs evt. vores komplette guide til kreatin.

kasein kosttilskudKasein proteinpulver: Bodylabs kasein produktpulver er fantastisk for dig der træner hårdt. Det er langsomt optageligt (ca. 8 timer) og tages derfor ofte lige før sengetid. Igen, læs vores guide til proteinpulver.

d-vitaminD-vitamin: 70% af alle danske mænd og kvinder lider af D-vitamin mangel om vinteren – og det er både farligt for dig og ødelægger din muskelvækst. Bliv testet hos lægen og suppler din kost med D-vitamin!

fiskeolie kosttilskudFiskeolie: Fiskeolie er et “must”, hvis du går op i din styrketræning. Vi køber vores fiskeolie hos Bodylab, fordi det er super billigt og pillerne er uden (fiske)smag. Vil du vide mere, så læs denne artikel.

Det billigste (og bedste) styrketræningsudstyr:

styrketræningsudstyr

Nedenfor har vi fundet de billigste priser på alt det mest populære styrketræningsudstyr. Drømmer du om at lave dit eget hjemmetræningscenter, så start her. (Som alt andet på denne side har vi afprøvet alt udstyret nedenfor – og kan sige ‘god’ for kvaliteten.)

Apuls håndvægte: Mangler du et sæt gode håndvægte? Ok, hold dig fra de billigste håndvægte fra f.eks. Harald Nyborg. De går hurtigt i stykker (vi taler af erfaring!) Køb i stedet disse kvalitets håndvægte fra Apuls.dk

Billige kettlebellsDanmarks billigste kettlebells: Modsat håndvægte så kan kettlebells ikke (umiddelbart) gå i stykker! Derfor handler det bare om at finde nogle billige og gode kettlebells. De billigste finder du hos Apuls.dk.

God træningsbænk: Vi du træne bænkpres derhjemme? Udmærket, vi anbefaler en justerbar bænk, så du også kan bruge den til military press etc. Vi bruger denne fra Abilica Online og er perfekt til hjemmetræningsbrug.

Billige vægtskiver: Oh yeah! Igen handler det om at finde de billigste vægtskiver, da du hurtigt får brug for en del hvis du kører squat derhjemme. Vi køber vores på billig-fitness.dk fordi de er gode og.. billige! (Husk at tjekke hulstørrelsen, disse er 50mm)

motionscykelDen bedste motionscykel (vores favorit): Hold dig fra de billigste motionscykler og vælg en cykel med et (tunkt) svinghjul. Denne motionscykel har et svinghjul på 9 kilo, hvilket er ganske fornuftigt.

Det bedste løbebånd (testvinder): Dette er uden tvivl vores favorit indenfor løbebånd. Modellen er en Sole F63, der mere eller mindre har vundet alle test den har deltaget i. Du bliver måske ikke hurtigere, men du får en bedre løbeoplevelse. Køb den hos Ablicaonline.dk

Episke bøger om styrketræning og kost

Har du brug for en god bog? Fint, vi har sammensat en liste over “must-read” indenfor fitness og styrketræning. Mangler der en bog, så skriv endelig en kommetar.

Muskel- og styrketræning: Denne bog SKAL du eje, hvis du går op i din styrketræning. Den beskriver alle de mest populære styrketræningsøvelser og viser præcis hvilke muskler der aktiveres under øvelsen. Et must-have for enhver fitnesstræner!

Mit utrolige livMit utrolige liv: Arnold Schwarzenegger er verdens (måske) mest succesfulde person. Mr. Universe, verdens bedste betalte skuespiller og guvernør. Læs hans livshistorie, hvis du har brug for et skud motivation.

four-hour-bodyThe 4 hour body: En kontroversiel bog af Tim Ferris. I bogen argumenterer Tim for en træningsfilosofi, hvor du blot behøver styrketræne 4 timer om måneden, for at få en fantastisk krop. Selvom vi ikke er enige i alle bogens pointer, så er den bestemt værd at læse.

Danske fora indenfor styrketræning:

Styrketræning forum

Har du et spørgsmål – og kan du mod forventning ikke finde svar på vores hjemmeside (hehe) – så besøg eventuelt et forum. Opret en profil og kryds fingre for, at der kommer en “træningsekspert” fordi.

bodybuildingBodybuilding.dk: Dette forum er primært henvendte til bodybuildere, der drømmer om store muskler og tyrenakke. Når det så er sagt, så er fyrerne derinde oftest flinke til at hjælpe – også selvom man er nybegynder.

motion-onlineMotion-online.dk: Hele Danmarks motionsforum. Uanset hvad dit spørgsmål handler om, så er der en god chance for, at dette forum allerede har en tråd indenfor emnet.

De bedste danske personlige trænere:

Har du svært ved at holde motivationen eller har du ramt et træningsplateau? Så overvej at investere i en personlig træner. Nedenfor har vi samlet en lille lister over de trænere, der har styr på deres kram. (Ps. husk at hilse fra “Styrketraeningsprogram.dk”)

  • Thomas Bentsen (Aalborg): Thomas er bl.a. personlig træner og hjælper klienter med alt indenfor styrketræning, vægttab og skadesbehandling. Thomas har været med til at udvikle vores træningsprogram.
  • Stine Møllebro (Nordsjælland): Stine er cand.idræt. og europamester i triahlon. Til dagligt hjælper hun atleter med alt indenfor cykling, løb og styrketræning. Stine har været med til at udvikle vores træningsprogram.
  • Thomas Danielsen (Sønderjylland): Thomas er også cand.idræt og driver til dagligt “Mentho.dk” (mentaltræning). Her hjælper han professionelle atlether med at yde mere i forbindelse med deres sport. Thomas har været med til at udvikle vores træningsprogram.
  • Thomas Dybro (København): Thomas er personlig træner og er medarrangeret af bl.a. Evolutionrace mv. Thomas er fantastisk aktiv indenfor motion og styrketræning og har altid gang i spændende projekter. Thomas har været med til at udvikle vores træningsprogram.
  • Kenneth Elmegaard (København): Kenneth er stud.cand.idræt. og driver “Fitfar.dk”, hvor han hjælper færdre med at komme (tilbage) i form.
  • Jacob Beermann (København): Jacob er fyren bag “Maxer.dk” og er bl.a. dansk mester i styrkeløft. Ved siden af sin karriere arbejder Jacob som personlig træner. Kan varmt anbefales, hvis du er seriøs med din træning.

Bedste sportsfysioterapeuter (indenfor styrketræning):

De bedste danske sportsfysioterapeuter

Hvis du giver den gas i fitnesscenteret, hænder det desværre at du bliver… skadet. Har du været uheldig – eller trænet forkert – så er det vigtigt at opsøge en fysioterapeut ASAP. Nedenfor har vi samlet en liste over de sportsfysioterapeuter, vi anbefaler.  (Ps. husk at hilse fra “Styrketraeningsprogram.dk”)

  • Sportsfyssen (København): Fysioterapeuterne hos “Sportsfyssen.dk” er en klasse for sig selv. ‘Fysserne’ er alle aktive indenfor løb eller styrketræning og ved hvad de taler om. Kan varmt anbefales.
  • Fysium (Sydsjælland): Et andet godt eksempel på en klinik, hvor man hurtigt kan mærke at fysioterapeuterne brænder for deres erhverv. Tilbyder mange spændende træningsformer.

Det smarteste fitnesstøj:

Har du nogensinde undret dig over, hvor alle de smarte fitnesstøser og bodybuildere køber deres fitnesstøj? (Pink tights, “Gasp” trøjer og “Lift” træningsstrømper) Nedenfor kan du læse hvor vi køber det nye og trendy fitnesstøj.

Shapeit.dk: Hvis du træner i et fitnesscenter, har du garanteret lagt mærke til fitnesstøserne farverige tights? Hvis ja, er der en rigtig god chance for, at de har shoppet hos Shapeit.dk. Besøg Shapeit.dk (især deres ‘I can, I will’ kollektion) og kom med på (fitness)moden.

bodyman fitnesstøjBodyman: På denne side finder du styrketræningstøj for både mænd og kvinder. Tøjet er lidt mere “bodybuilderagtigt” end de øvrige butikker på denne liste. Tøjet er både behageligt at have på – og billigt.

Vaici logoVaici Copenhagen: Jeg tror alle instagram modellerne shopper på Vaici.com. Her finder du alt det nyeste fitnesstøj, i alverdens farve og mønstre. Jo mere du klikker dig rundt på siden, når mere pænt tøj opdager du. Prøv selv.

De bedste danske guides om styrketræning og fitness:

Ingen kommentarer endnu.

Skriv et svar

Shares