Cardio - & konditionsprogram

I dette forskningsbaserede 6 måneders cardioprogram, viser vi dig hvordan du skal cardiotræne for at opbygge muskelmasse, booste dit stofskifte og tabe dig i en rivende fart!

Kun 235 kr. (engangsbeløb)

Kendt fra
Høj fedtforbrænding
garanteret

Programmet booster dit stofskifte og øger din efterforbrænding

Forsknings- og
evidensbaseret

Programmet er baseret på den nyeste viden inden for cardio-træning

Fungerer med din
yndlingsmotionsform

Cardioprogrammet kan bruges med løb, roning, cykling og mountainbike.

Bygget på
H.I.I.T

Intervaltræning ved høj intensitet (H.I.I.T) er en af de mest effektive motionsformer.

Køb nu og få
adgang til følgende:

6 måneders cardioprogram

I dette forskningsbaserede 6 måneders cardio-program, viser vi dig hvordan du skal cardio-træne for at opbygge muskelmasse, booste dit stofskifte og tabe dig effektivt og hurtigt. Alt er noteret uge for uge, herunder pauser, intervaller, hårdhed og tempo, og programmet er derfor lige til at gå til for både begyndere og øvede.

Cardio-programmet koster et engangsbeløb på 235 DKK, inkl. moms. Den sendes til den oplyste e-mail-adresse umiddelbart efter bestilling, så du kan gå i gang med det samme.

Brug programmet som add-on til vores store grundpakke eller kombiner det med dit eget styrketræningsprogram.

Effektiv konditionstræning med H.I.I.T

Programmet er et 6 måneder langt og skræddersyet cardio-træningsprogram, der bygger på en anerkendt træningsform kaldet H.I.I.T – træning med høj intensitet.

Forskning har vist, at H.I.I.T. (høj-intensitets-interval-træning), som cardio-programmet bygger på, er den mest effektive måde at forbrænde fedt, hvis målet samtidig er at opbygge muskelmasse eller stramme dine muskler op. I modsætning til andre konditionsprogrammer kannibaliserer du altså ikke på din muskelmasse.

 

squats

Mange fordele ved H.I.I.T

Da vores program er bygget op omkring H.I.I.T, vil du opleve at dit stofskifte øges markant. Du booster bl.a. din forbrænding med op til 20 % i hele 24 timer efter endt træning og forbrænder derved flere kalorier over dagen.

De hurtige intervaller tærer ikke på muskelmassen ligesom monoton og længerevarende cardio-træning gør. Tværtimod opbygger du muskelmasse.

Den korte forklaring på dette er, at H.I.I.T aktiverer de korte, eksplosive muskelfibre (type II) i dine muskler, hvilket er en forudsætning for muskelvækst.

H.I.I.T-træning er for alle

Cardio træning med høj intensitet er både for mænd og kvinder – uanset alder.

Du vælger selv om cardiotræningen skal være løb, cykling, roning, MTB eller crosstræning. På den måde passer H.I.I.T.-træning til alle og kan kombineres med din yndlings-træningsform. Du kan tilpasse træningen til dit eget niveau og behøver altså hverken “at starte forfra” eller starte i et tempo, der giver skader eller er demotiverede.

H.I.I.T. er en yderst effektiv form for kardiovaskulær træning. Et træningspas behøver derfor heller ikke at vare længere tid end 20 – 25 minutter. Du får mere ud af din 20 minutters cardio-træning med dette program, end personen der sidder og hygger sig i en time på motionscyklen gør.

vores produkter

løbetræne

Cardio- & konditionsprogram

Vores populære konditionsprogram er velegnet til dig, der gerne vil i form og have en bedre kondition. Konditionsprogrammet bygger på såkaldt HIIT-træning og kan kombineres med både løb, svømning, cykling, roning samt mange andre motionsformer.

squat rack

6 måneders grundprogram for begyndere og øvede

Styrketræningsprogram der bygger på 3 ugentlige sessioner á 1 times varighed. 75 unikke træningspas, der giver dig maksimal hypertrofi og reducerer din fedtprocent.

Kostplan

Komplet kostplan til dig der er seriøs

Dette er en komplet kostplan til dig, der ønsker at trimme fedtprocenten og booste muskelvæksten. Kostplanen tilrettelægges individuelt til dig og bygger på velsmagende og proteinrige retter, som du kan lave med danske råvarer.

Core og sixpack træning

Core & Sixpack-program

Sæt ekstra fokus på mavemusklerne og få en mere tonet core eller sixpack. Core & Sixpack er til dig, der gerne vil accellere din udvikling. Brug programmet som et add-on til dit normale styrketræningsprogram eller kør det regelmæssigt om morgenen eller aftenen.

Sund livsstil

Sund Livsstil

Vil du gerne være en bedre udgave af dig selv og fungere optimalt i både arbejde og privatlivet? Så er “Sund Livsstil” bogen for dig. 175 tætpakkede sider, der giver dig konkrete råd om kost, motion, søvn, vaner og mental balance.

Læs med på bloggen

Cardio- og konditionsprogram

Hvis du ønsker at tabe fedt uden at tabe muskelmasse, så er højintensitets-intervaltræning (HIIT) noget for dig. Det handler simpelthen om at træne så effektivt som muligt.

Fordelen ved højintensitetstræning er, at denne træningsform forbrænder langt mere fedt og hjælper med at bibeholde muskelmassen. Faktisk, så viser nogle undersøgelser, at det endda er muligt at øge muskelmassen ved at dyrke højintensitets-cardio. Samtidig bliver du hurtigere færdig med din træning med højintensiv træning, og dermed får du mere tid til dig selv uden for træningscenteret.

De første, der opdagede effekten af højintensitetstræning, var det canadiske Laval University. De lavede et videnskabeligt eksperiment, der varede i en måned og som anvendte to forsøgsgrupper. Den første gruppe fulgte et almindeligt løbeprogram, hvor forsøgsdeltagerne løb i et roligt tempo. Den anden gruppe intervaltrænede efter principperne i H.I.I.T (High Intensity Interval Training).

Resultatet viste, at gruppen der anvendte et almindeligt løbeprogram, forbrændte flest kalorier. Men selvom gutterne fra H.I.I.T. gruppen ikke forbrændte ligeså mange kalorier, så tabte de langt mere fedt.

En ny videnskabelig undersøgelse blev gennemført i 2001 på East Tennessee State University. Denne undersøgelse havde samme resultat. Her fulgte to grupper et 8 ugers cardioprogram. Den ene gruppe fulgte et almindeligt løbeprogram, mens den anden fulgte et H.I.I.T. program. Efter de 8 uger havde højintensitetsgruppen reduceret deres fedtprocent med 2%. Det interessante ved denne undersøgelse var, at kontrolgruppen, der bare fulgte et roligt løbeprogram, ikke tabte et eneste gram fedt!

Der kan selvfølgelig være mange grunde til, at kontrolgruppen ikke tabte noget fedt, men forskerne var overbevidst. Højintensitetstræning var det nye sort. Personerne der fulgte H.I.I.T.-programmet forbrændte 100 ekstra kalorier i de 24 timer efter endt løbetræning. De forbrændte altså ekstra kalorier, mens de sad og så TV med familien efter træningen, modsat gruppen der fulgte det almindelige løbeprogram! Ja, de forbrændte faktisk ekstra kalorier, mens de sov om natten efter deres sidste træningspas – ikke dårligt, vel?