Cardio- & konditionsprogram

I dette forskningsbaserede 6 måneders cardioprogram, viser vi dig hvordan du skal cardiotræne for at opbygge muskelmasse, booste dit stofskifte og tabe dig i en rivende fart!

✓ 6 måneders cardioprogram ✓ Hemmeligheden bag H.I.I.T ✓ Baseret på den nyeste forskning

Cardio og HIIT programLeder du efter cardio-træning, der er målrettet vægttab, uden at du mister muskelmasse?

En af de største fejl jeg ser, når jeg træner i mit lokale fitnesscenter, er folk der spilder deres tid på at jogge på et løbebånd eller i et behageligt tempo træde på en motionscykel.

Dette er på alle måder en forkert måde at cardio-træne på, hvis du både vil tabe dig og opbygge muskelmasse!

I dette forskningsbaserede 6 måneders cardio-program, viser vi dig hvordan du skal cardio-træne for at opbygge muskelmasse, booste dit stofskifte og tabe dig i en rivende fart! Alt er noteret uge for uge, herunder pauser, intervaller, hårdhed og tempo, og programmet er derfor lige til at gå til for både begyndere og øvede.

Cardio-programmet koster et engangsbeløb på 229 DKK, inkl. moms. Den sendes til den oplyste e-mail-adresse umiddelbart efter bestilling, så du kan gå i gang med det samme.

Brug programmet som add-on til vores store grundpakke eller kombiner det med dit eget styrketræningsprogram. Det vil med garanti tage din cardio-træning til nye højder og give dig en mærkbart forbedret kondition og muskelvækst.

Ja tak, det lyder som noget for mig!

Dit program bliver sendt til den e-mail-adresse, som du indtaster herover.
Ved bestilling trækkes 115 DKK fra dit kort. Programmet sendes til den oplyste e-mail-adresse umiddelbart efter bestilling.
0,00 kr.

Effektiv cardio træning med H.I.I.T

Programmet er et 6 måneder langt og skræddersyet cardio-træningsprogram, der bygger på en anerkendt træningsform kaldet H.I.I.T – træning med høj intensitet.

Forskning har vist, at H.I.I.T. (høj-intensitets-interval-træning), som cardio-programmet bygger på, er den mest effektive måde at forbrænde fedt på, hvis målet samtidigt er at opbygge muskelmasse eller stramme dine muskler op.

Her er 3 grunde til, at alle professionelle trænere anbefaler H.I.I.T. træning som deres foretrukne cardio-træning:

  • Du taber dig hurtigere med H.I.I.T.

Hvis du vil se hurtige resultater på badevægten, så er vores program helt sikkert noget for dig. Da vores program er bygget op omkring H.I.I.T, vil du opleve at dit stofskifte øges markant. Dette gør, at du booster din forbrænding med op til 20 % i hele 24 timer efter endt træning. Du vil derfor tabe dig hurtigere med H.I.I.T. træning, selvom du reelt træner mindre.

  • Du opbygger nemmere muskler med H.I.I.T.

De hurtige intervaller tærer ikke på muskelmassen ligesom monoton og længerevarende cardio-træning gør. Tværtimod opbygger du muskelmasse.

Derfor er der bl.a. også mange bodybuildere, der bruger H.I.I.T.-cardio-træning som et supplement til deres styrketræning. Mangler du et styrketræningsprogram, som du kan supplere med din cardio-træning, så har vi et 6 måneders styrketræningsprogram til kun 399 DKK. Læs mere om det her.

  • H.I.I.T. alene kan give dig store flotte muskler

H.I.I.T aktiverer de korte, eksplosive muskelfibre (type II) i dine benmuskler, hvilket er en forudsætning for muskelvækst. Musklerne i benene bliver tonede og mere markerede.

  • H.I.I.T. træning er for alle

Cardio træning med høj intensitet er både for mænd og kvinder – uanset alder.

Du vælger selv om cardiotræningen skal være løb, cykling, roning, MTB eller crosstræning. På den måde passer H.I.I.T.-træning til alle og kan kombineres med din yndlings-træningsform. Du kan tilpasse træningen til dit eget niveau og behøver altså hverken “at starte forfra” eller starte i et tempo, der giver skader eller er demotiverede.

  • H.I.I.T. Kan udføres på kort tid

Det bedste ved H.I.I.T. er, at det først og fremmest er en yderst effektiv form for kardiovaskulær træning. Derfor behøver et træningspas heller ikke at vare længere tid end 20 – 25 minutter. Faktisk fraråder vi, at du bruger længere tid på det! Du får med andre ord mere ud af din 20 minutters cardio-træning, end personen der sidder en time på motionscyklen og læser dagens avis.

Stadig ikke overbevist?

Dette program kan gøre underværker for din fysik og din kondition. Vi er overbeviste om, at dette træningsprogram kan hjælpe alle danskere med at nå deres mål. Giv det et forsøg. Vi er helt sikre på, at du kan få noget ud af det!

Dit program bliver sendt til den e-mail-adresse, som du indtaster herover.
Ved bestilling trækkes 115 DKK fra dit kort. Programmet sendes til den oplyste e-mail-adresse umiddelbart efter bestilling.
0,00 kr.
Shares