Cardio- og konditionsprogram - Cardio træning for begyndere og øvede

Cardio- & konditionsprogram

I dette forskningsbaserede 6 måneders cardioprogram, viser vi dig hvordan du skal cardiotræne for at opbygge muskelmasse, booste dit stofskifte og tabe dig i en rivende fart!

6 måneders cardioprogram

Hemmeligheden bag H.I.I.T

Baseret på den nyeste forskning

Cardio og HIIT programLeder du efter cardio træning, der er målrettet vægttab, uden at du mister muskelmasse?

En af de største fejl jeg ser, når jeg træner i mit lokale fitnesscenter, er folk der spilder deres tid på at jogge på et løbebånd eller i et behageligt tempo træde på en motionscykel.

Dette er på alle måder en forkert måde at cardiotræne på, hvis du vil tabe dig sideløbende med, at du opbygger muskelmasse!

I dette forskningsbaserede 6 måneders cardioprogram, viser vi dig hvordan du skal cardiotræne for at opbygge muskelmasse, booste dit stofskifte og tabe dig i en rivende fart! Alt er noteret uge for uge, herunder pauser, intervaller, hårdhed og tempo, og programmet er derfor lige til at gå til for både begyndere og øvede.

Cardioprogrammet koster et engangsbeløb på 149 DKK, inkl. moms. Den sendes til den oplyste e-mail-adresse umiddelbart efter bestilling, så du kan gå i gang med det samme.

Ja tak, det lyder som noget for mig!

Dit program bliver sendt til den e-mail-adresse, som du indtaster herover.
Ved bestilling trækkes 149 DKK fra dit kort. Programmet sendes til den oplyste e-mail-adresse umiddelbart efter bestilling.
0,00 kr.

Programmet er et 6 måneder langt og skræddersyet program til cardio træning, der bygger på en anerkendt træningsform kaldet H.I.I.T – træning med høj intensitet.

Brug programmet som add-on til vores store grundpakke eller kombiner det med dit eget hjemmelavede styrketræningsprogram. Det vil med garanti tage din cardio træning til nye højder og give dig en mærkbart forbedret kondition og muskelvækst.

Effektiv cardio træning

Forskning har vist, at H.I.I.T. (høj-intensitets-interval-træning), som cardioprogrammet bygger på, er den mest effektive måde at forbrænde fedt på, hvis målet samtidigt er at opbygge muskelmasse eller stramme dine muskler op.

Her er 3 grunde til, at alle professionelle trænere anbefaler H.I.I.T. træning som foretrukken cardio træning:

  • Du taber dig hurtigere med H.I.I.T.

Du stofskifte øges markant, så du booster din forbrænding med op til 10% i 24 timer efter endt H.I.I.T.-træning. Det betyder, at du taber dig hurtigere ved H.I.I.T. træning, selvom du reelt træner mindre.

  • Du opbygger nemmere muskler med H.I.I.T.

De hurtige intervaller tærer ikke på muskelmassen ligesom monoton, længerevarende cardiotræning gør det. Det er bl.a. derfor, at bodybuildere altid laver H.I.I.T.-cardiotræning.

  • H.I.I.T. alene kan give dig store flotte muskler

Sprint træning aktiverer de korte eksplosive muskelfibre i dine benmuskler, hvilket er en forudsætning for muskelvækst. Musklerne i benene bliver tonede og mere markerede.

  • Alle kan være med

Cardio træning med høj intensitet er både for mænd og kvinder – i alle aldre. Du vælger selv om cardiotræningen skal være løb, cykling, roning, MTB eller crosstræning. På den måde passer H.I.I.T.-træning til alle og kan kombineres med din yndlings-træningsform. Du kan tilpasse træningen til dit eget niveau og behøver altså hverken “at starte forfra” eller starte i et tempo, der giver skader eller er demotiverede.

  • Kan udføres på kort tid

Det bedste ved H.I.I.T. er, at et effektivt H.I.I.T. træningspas ikke bør vare længere tid end 20 – 25 minutter! Du får altså med andre ord mere ud af din 20 minutters cardiotræning, end personen der sidder en time på motionscyklen og læser dagens avis.

Stadig ikke overbevist?

Dette program kan gøre underværker for din fysik og din kondition, og vi er overbeviste om, at vi med vores program har lavet et, der kan hjælpe alle danskere med at nå deres mål. Giv det et forsøg. Vi er helt sikre på, at du kan få noget ud af det!

Dit program bliver sendt til den e-mail-adresse, som du indtaster herover.
Ved bestilling trækkes 149 DKK fra dit kort. Programmet sendes til den oplyste e-mail-adresse umiddelbart efter bestilling.
0,00 kr.
[30.000+ downloads] Prøv vores gratis træningsprogram i dag
Shares