MyProtein – Rabatkode

Proteinindtaget er en vital del af enhver træningsrutine, da det hjælper med muskelopbygning og restitution. Og hvis du er atlet eller bodybuilder, ved du, at det kan være en udfordring at opretholde den nødvendige mængde protein gennem din daglige kost alene.

Her kommer proteintilskud ind i billedet. Men med så mange forskellige typer tilskud, kan det være svært at finde ud af, hvilken der passer bedst til dine behov. Hos MyProtein kan de hjælpe dig og tilbyder lige nu nye kunder en MyProtein rabatkode der giver mulighed for at spare penge på alle varer.

Spar 40 % første gang du bestille hos MyProtein med rabatkoden “IRMX-R1”. Klik her for at gå til MyProtein.dk.

MyProtein er en online webshop der har alt (næsten da) til den aktive mand og kvinde – om det så er proteintilskud og snacks, eller tøj, tilbehør, kreatin, kosttilskud og vitaminer du er på udkig efter. Hos MyProtein har de et bredt sortiment af varer der henvender sig til den aktive, og gør det nemt at shoppe alt fra proteintilskud til tilbehør på ét og samme sted.

Flere typer af proteintilskud

Først og fremmest skal du bestemme, hvilken type proteintilskud du ønsker, da der er flere forskellige former, såsom pulver, drikkevarer og barer. Drikke varianterne kan være praktiske til on-the-go træning, mens pulverformen kan være mere alsidig og anvendes som en ingrediens i forskellige retter.

Dernæst skal du overveje proteinkilden. Proteintilskud kan fremstilles fra forskellige kilder, såsom mælkeproteiner, soja, æg eller planteproteiner. Whey er det mest populære proteinpulver på markedet og indeholder høje mængder af essentielle aminosyrer, mens Kasein er langsommere til at blive optaget og anbefales til indtag om natten eller mellem måltiderne. Soja- og ærteproteiner er gode alternativer til vegetarer og veganere.

Valg af proteinkilde afhænger også af eventuelle kostrestriktioner eller allergier, du måtte have. Hvis du er intolerant over for mælkeprodukter, skal du vælge et alternativt proteintilskud, såsom plantebaserede proteiner. Gør overvejelser om, hvilken type der passer bedst til dine kropsbehov og træningsrutine, inden du vælger dit proteinpulver.

Det er vigtigt at kontrollere, hvad der er i det proteintilskud, du vælger. Nogle produkter kan indeholde fyldstoffer såsom sukker og kalorier. Vælg de produkter, der er høje i protein, men lave i fedt og sukker. Det er også værd at overveje, om tilskuddet er naturligt eller syntetisk fremstillet. På MyProtein.dk finder du også proteintilskud af naturlige proteinkilder som whey protein.

Kropstype, træningsintensitet og mål

Det er også vigtigt at overveje, hvor meget protein du har brug for, da dette kan variere afhængigt af din kropstype, mål og træningsintensitet. En voksen, moderat aktiv person har typisk brug for 0,8 gram protein pr. kilogram kropsvægt om dagen. Men hvis du er en seriøs atlet eller bodybuilder, kan du have brug for 1,2-1,7 gram pr. kilogram kropsvægt om dagen for at opbygge muskler og øge præstationerne.

Hvis du har nogen allergier eller intolerancer, er det vigtigt at læse ingredienslisten på proteintilskuddet. Hos MyProtein har de også en række produkter, der er egnet til vegetarer og veganske diæter. Produkterne er mærket tydeligt, så du kan vælge på baggrund af dine behov.

Kalorieindhold og portioner

Når du vælger et proteintilskud, skal du overveje kalorieindhold, fedt og sukker i dit proteintilskud. Hvis du ønsker at tabe dig, skal du vælge et tilskud med et lavt indhold af sukker og fedt. Men hvis du ønsker at tage på i vægt, kan et tilskud med et højt indhold af kulhydrater være det rigtige valg for dig.

Sørg derfor for at kontrollere næringsdeklarationen og være opmærksom på proportionerne i forhold til mængden af protein, der er annonceret.

Endelig er prisen en vigtig faktor at overveje. Proteintilskud kan variere i pris, og det er vigtigt at finde et produkt inden for dit budget, der stadig lever op til dine krav og behov. Find et bredt udvalg af kosttilskud hos MyProtein samt snacks til konkurrencedygtige priser. Det er let at finde det, der passer til både din krop og pengepung, når du samtidigt kan spare op til 40 % med vores rabatkode.

Spar 40 % på din første ordre hos MyProtein med rabatkoden “IRMX-R1”. Klik her for at gå til MyProtein.dk.

Proteinpulver, -drikke, og -barer

Proteinpulver er det mest almindelige proteintilskud blandt atleter og fitness-entusiaster. Det er nemt at indtage og kan findes i forskellige smagsvarianter.

Hos MyProtein har de en bred vifte af proteinpulver, herunder whey protein- og sojaproteinisolater. For at bevare proteinsyntese i kroppen anbefales det at indtage proteintilskud både før og efter træning. Et scoop pulver blandet med vand eller mælk kan fungere som en hurtig og nem måde at få protein på.

Proteindrikke kan være en praktisk og lækker måde at få dine proteiner på. Hos MyProtein finder du et bredt udvalg af færdigblandede drikke, der er nemme at tage med på farten eller til træning. Mange af dem er med naturlige ingredienser og uden tilsat sukker og kunstige farvestoffer.

Proteinbarer kan være et praktisk og lækkert alternativ til en proteinrig mad eller supplement. Hos MyProtein har de et bredt sortiment af proteinbarer – fra de klassiske myslibarer til chokolade- eller frugtbaserede barer. Proteinbarer er gode, når du har lyst til snacks og kan være et godt alternativ til chokolade eller andet sukkerindholdigt.

Spar 40 % på din første ordre hos MyProtein med rabatkoden “IRMX-R1”. Klik her for at gå til MyProtein.dk.

MyProtein rabatkode

Hos MyProtein kan du finde et stort udvalg af alt protein i høj kvalitet og andet tilbehør til din aktive livsstil – uanset hvad dine træningsmål er.

Her finder du et kæmpe udvalg fra alt der har med proteintilskud, vitaminer og kosttilskud (herunder fiskeolie) at gøre, til træningstøj såsom leggings og t shirts og fødevarer der tiltaler folk med en vegansk livsstil, såsom alle myvegan produkter. Og som en bonus kan nye kunder få en MyProtein discount til deres første ordre.

Handler du på MyProtein webshoppen for første gang kan du nu få 40 % ekstra rabat på din første ordre når du køber for 399 kr.

Med en skøn MyProtein rabatkode får du mulighed for at prøve nogle af de bedste proteintilskud på markedet til en reduceret pris, herunder alt protein, træningstøj og alle proteinbarer. MyProtein rabatkoder giver dig mulighed for at spare mange penge samtidig med at du nyder godt af et kæmpe udvalg af forskellige produkter af høj kvalitet.

Spar 40 % på din første ordre hos MyProtein med rabatkoden “IRMX-R1”. Klik her for at gå til MyProtein.dk.

Du kan også vælge at bruge din MyProtein rabatkode på nyt træningstøj såsom tights, trøjer eller t shirts – der er meget at vælge imellem på MyProtein webshoppen.

Mangler du vitamintilskud eller kosttilskud så kan du også tilføje det i din kurv og spare penge. Hvorfor ikke få dit tilskud til en billigere pris nu hvor du har en MyProtein henvisningskode, som du kan nyde godt at? Kopier rabatkoden og brug den på alle produkter på MyProtein webshoppen.

MyProtein kører også løbende kampagner og har et udvalg af udsalgsvarer, så det er værd at holde øje med webshoppen løbende.

Gratis træningsprogram?

Større muskler, lavere fedtprocent og en pænere krop. What’s not to like?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag vores gratis træningsprogram med det samme.