Øg belastningen med en vægtvest

Hvis du har et ønske om at tage din træning til et helt nyt niveau, så har du måske allerede anskaffet dig en træningsvest, som netop giver dig muligheden for at tilføje lidt ekstra vægt til kropstræningen.

Hvis ikke du har, så er det en mulighed, du bør overveje, da det netop er en fantastisk måde at optimere din træning på, hvor du altid lige giver lidt mere. Med vesten kan du nemlig presse dig selv lidt mere med den almindelige kropstræning, uden at du har behov for at benytte dig af træningsmaskiner; vesten er derfor det perfekte valg, hvis du dyrker crossfit eller en anden form for træning, som netop bygger på naturlige kropsøvelser og lignende.

Men selvom træningsvesten jo giver mere bare ved at have den på, så kan det jo stadig være en god ide at finde nogle øvelser, hvor den netop bliver udnyttet til sit fulde potentiale, og hvor du virkelig får presset dig selv med lidt ekstra vægt. Er det dit ønske, så kan du med fordel læse med her.

Se vores fulde udvalg af vægtveste

Hent flere vægtveste

Optimer din træning

Træningsvesten giver nemlig en ekstra vægt, som du konstant bliver udsat for. Det presser dig lidt mere i al brug, men der er faktisk nogle øvelser, hvor denne ekstra vægt i særdeleshed kommer til effekt, hvor du netop får meget mere udbytte ud af træningsvesten.

Ved KINETIK har man specialiseret sig i dette, og de har udviklet nogle særlige træningsprogrammer og workouts, som du helt klar vil kunne få noget ud af at bruge, når du benytter dig af en træningsvest. Der er lidt for enhver smag, så det er ligegyldigt om du er til full body workout, eller om du ønsker at fokusere på specifikke dele af kroppen – det er nemlig programmer til det hele.

Øvelserne er naturligvis designet omkring kropsvægtsøvelser, som jo netop er der, hvor vestens design kommer til fuld udnyttelse. Du får derfor træningsprogrammer som primært bygger på øvelser, som ikke kræver noget særligt udstyr udover vesten, og du kan derfor kaste dig ud i dem hvor som helst, ligegyldigt om det er i fitnesscenteret, derhjemme – der er dog enkelte øvelser i nogle af programmerne, som kan kræve en pull up bar.

Få det rigtige udstyr

Har du ikke allerede en vest, eller mangler du noget ekstra udstyr til træningen, så kan du også med fordel svinge forbi deres webshop. Der finder du nemlig vægtveste og træningsudstyr fra KINETIK, som er beregnet til at give dig en forbedret oplevelse med både crossfit og almindelig træning, hvor du netop kan øge udbyttet af din træning, ved lige at presse dig selv lidt mere.

Det er perfekt til dig, som ønsker at kunne træne derhjemme, men ikke har mulighed eller lyst til at have et udvalg af maskiner stående – men det er også perfekt, hvis du ønsker en mere naturlig træningsform, hvor det handler om at bruge kroppen og ikke maskiner.

Gennem KINETIK kan du nemlig få udstyret til at maksimere denne træning, så du kan opnå kroppens fulde potentiale.

Gratis træningsprogram?

Større muskler, lavere fedtprocent og en pænere krop. What’s not to like?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag vores gratis træningsprogram med det samme.