Travl hverdag? Prøv hjemmetræning

Dette indhold er sponsoreret

Mange mennesker med børn, fuldtidsarbejde og mange andre forpligtelser har svært ved at finde tiden til træning. Der skal pakkes en taske, køres ned til centret og så hjem igen bagefter. Det er heller ikke så fleksibelt, fordi åbningstiderne er begrænsede, og man kan ikke komme til at træne på lidt skæve tidspunkter. For disse mennesker, kan det være en god ide at overveje hjemmetræning.

Hjemmetræning kommer i mange forskellige former, og afhængigt af hvad dit hjem og dine omgivelser tillader, kan du sagtens opnå en effektiv og god træning uden at være i et center eller til holdtræning. Herunder har vi samlet nogle forslag til hjemmetræning.

Til dig med stort hus og have

Hvis du har masser af plads i dit hjem, kan du give crossfit et skud som hjemmetræning. Det kræver naturligvis, at du anskaffer dig lidt crossfitudstyr, men hvis du er villig til at investere lidt, så behøver du måske aldrig tage i et center for at træne igen. Crossfit er en enormt effektiv træningsform men den kræver også lidt plads. Derfor egner den sig bedst til folk med en kælder, som de ikke bruger, og en stor have, hvor der er plads til de store øvelser.

Crossfit omfatter typisk det, man kalder en WOD – Workout Of the Day. Hvis du mangler disse for at kunne træne effektivt, kan du finde mange forskellige på nettet. Nogle centre deler også deres WOD’s i facebookgrupper og lignende, hvor du kan finde dem, når du skal træne.

Til dig med den lille lejlighed

Hvis du bor i en lille lejlighed, hvor du begynder at dyrke crossfit, så har du nok både en udlejer og nogle underboer, som ikke bliver så tilfredse med dig. Derfor vil det være en god ide at vælge en mindre larmende og pladskrævende træningsaktivitet til din hjemmetræning. En god måde at få styrket hele kroppen uden at larme alt for meget er gennem yoga.

Yoga er den perfekte træningsform til lejligheden. Du får styrket alle muskler i din krop, og du behøver ikke investere i tonsvis af voldsomt og dyrt udstyr til din træning. Det kræver blot, at du har en behagelig yogamåtte, og når du ikke bruger den, kan du blot rulle den sammen, og så fylder den næsten ingenting.

Der findes mange alternativer

Når det drejer sig om hjemmetræning, er det eneste, der sætter grænser, din plads og din økonomi. Du kan eksempelvis også dyrke forskellige former for dans og gymnastik derhjemme, eller blot lave almindelig styrketræning med egen kropsvægt. Det eneste du nok ikke kan derhjemme er holdsport som fodbold og håndbold – og den slags er alligevel også sjovere, hvis man ikke skal gøre det alene.

 

Styrketræningsapp

Træn effektivt med vores app

Få styr på din træning og kost med vores app. Du får et skræddersyet træningsprogram og kostplan.

Med appen kan du:

Med appen får du alt samlet på et sted. Følg træningsplanen i centeret. Det er nemt, og vi er klar med svar på dine spørgsmål ligegyldigt, hvad dit mål er.
 


 
 
 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Gratis træningsprogram?

Større muskler, lavere fedtprocent og en pænere krop. What’s not to like?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag vores gratis træningsprogram med det samme.