ANMELDELSE: Køb det bedste proteinpulver

Dette er vores guide til at vælge det bedste proteinpulver!

Sidste forår var vi en tur i Dubai. En af dagene besøgte vi et storcenter (verdens største, naturligvis!), og der faldt vi over en butik der solgte proteinpulver – kun proteinpulver!

Vi fik en snak med ejeren. På gebrokkent engelsk forklarede han ivrigt, at han havde over 400 forskellige mærker af proteinpulver. Firehundrede! Han var hurtigt til at indrømme, at han ikke havde smagt dem alle, selvom han var tidligere bodybuilder.

Vi havde lidt dårlig samvittighed, da vi forlod forretningen, for vi ikke købte noget. Vi kunne ganske enkelt ikke beslutte os! Alle varerne lignede (umiddelbart) hinanden, og lovede fantastiske resultater på ingen tid.

Vores pointe med denne lille historie er, at det kan være – mildest talt – uoverskueligt at vælge det ‘bedste’ proteinpulver.

Derfor har vi lavet denne guide (eller anmeldelse). Vi har sammenholdt 3 af Danmarks mest solgte bøtter Whey proteinpulver. Vi har brugt hver bøtte i min. 6 måneder i forbindelse med vores styrketræning.

Alle produkterne bliver produceret i Skandinavien og overholder til fulde de danske sundhedsmyndigheders forskrifter.

 

Hvilket proteinpulver er det bedste?

I denne test vil jeg give mit bud på, hvilket proteinpulver, der er det bedste. Vi har opsat følgende kriterier: Smag, pris og indhold. Klar, parat, start!

Bodylab proteinpulver

Linuspro proteinpulver

nutramino proteinpulver


Konklusion

Som du nok kan udlede af ovenstående, så vil Vi anbefale proteinpulveret fra Bodylab. Det er billigt og så kommer det i mange spændende smagsvarianter, herunder Crispy cookie, Caribbean choko og Pistacie. Pulveret fra Bodylab indeholder mest protein og mindst fedt, hvilket også er et plus.

Dette er også grunden til, at vi selv bruger proteinpulver fra Bodylab. (Vi foretrækker Caribbean choko. Det smager af chokolade med et twist af kokos, og så er der små chokostykker i, som smager lækkert! Men det er nok forskelligt fra person til person.)


Har du spørgsmål til testen af det bedste proteinpulver, eller har du erfaringer med nogle af mærkerne, så skriv en kommentar nedenfor. Vil du læse mere om hvordan du skal tage dit proteinpulver? så klik på linket.

 

Styrketræningsapp

Træn effektivt med vores app

Få styr på din træning og kost med vores app. Du får et skræddersyet træningsprogram og kostplan.

Med appen kan du:

Med appen får du alt samlet på et sted. Følg træningsplanen i centeret. Det er nemt, og vi er klar med svar på dine spørgsmål ligegyldigt, hvad dit mål er.
 


 
 
 

Subscribe
Notify of
guest
30 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Michael
Michael
9 years ago

Super go artikel:)
Jeg skal lige høre, Du anbefaler Bodylab Whey protein. Jeg køre det selv lige nu sammen med Bodylab Carbs, kreatin og BCAA…
Jeg har dog fornemelsen af at jeg taber mukelmasse.. men er blevet mere cut.

Er det noget du har oplevet før?

Jeg har før kørt med Weight Gainer… Jeg syntes at det hjælp på muskelmass men tilgængeld syntes jeg at man så mere buttet/hævet ud på maven osv…

Mit spøgsmål er så… Er der en mellem vej? Altså hvor man både tager muskelmasse på og samtidig bilver cut??? Måske blande Weight Gainer og Bodylab Whey???

Håber du kan hjælpe…

Michael
Michael
9 years ago

Hej Tue

Jeg føler selv at jeg har styr på kosten dog er jeg ikke altid god til at spise alle måltider…

Min træning forløber så ledes.
Mandag : Styrketræningsprogram
Tirsdag : Fodbold
Onsdag : Styrketrænings program
Torsdag : Fodbold
Fredag : Stryketræningsprogram
Lørdag : Fodbold
Søndag : hvil.

Jeg har lige haft en uge med muskelvækste (uge 14) Og der følte jeg virkelig at der skete noget:)

Kan det være en fordel og køre Weightgainer i disse uger og det andet i styrkeuger?

Eller er dit forslag til mig at jeg skal køre på og så skal det nok komme;)
Desuden er det ikke også sådan at det kommer lidt i step? I starten går det stærkt med at blive lidt støre og stærker og så kommer der en periode hvor det godt kan gå lidt langsommer?
Jeg har netop lige fået lavet en kropsmåling. Over 8dage har jeg taget ca. 2kg på i muskler så muskelvægst ugerne er gode for mig:)

Michael
Michael
9 years ago
Reply to  Mathias J

Hej Tue

Ja jeg køre jeres styrketræningsprogram og er kommet til uge 15:)

Hvordan ved man så hvad for noget der passer bedst til en (protein pulver) ? Jeg er ret bredskuldert af natur og har trænet ret meget i perioder men kun 4-5 mdr. af gangen og så har jeg midstet motivationen….

Da jeg blev målt første gang var det i gennem DGI på mit arbejde. Vi er igang med en udfording så de kom her ud og lavede en krops analyse.
8 dage sener blev jeg målt i mit fitness center på samme måde…
Jeg skal stå på en vægt med bare fødder og så måler den min fedt %, vægt, muskelmasse, krop aldre og mange andre ting:)

Det skal dog siges at første gang var kl. 09.30 på arbejde og anden gang var 17.30 i fitness centert efter træning.

Michael
Michael
9 years ago
Reply to  Mathias J

Okay mange tak Tue

Så prøver jeg at tag der op igen på Fredag og blive målt… Så vil jeg lige se om jeg ikke kan gøre det som sidste gang og se hvordan resultat er 🙂

john
john
9 years ago

Hej

Har lige fået en whey100 pose fra bodylab, med jordbærsmag’ der både lugter og smager lidt af gær – yderst mærkeligt – og har også skrevet til dem. Håber det er en fejl og at de giver mig en anden pose.

info@sddf.dk
info@sddf.dk
9 years ago
Reply to  john

Hej John,

Ja, det lyder lidt underligt. Jeg har ikke erfaring med jordbær smag, så jeg ved ikke om det er normalt eller ej. Jeg har dog erfaret, at hvis man glemmer at sætte en proteinshake bøtte til vask, så kommer den til at lugte lidt gæret et par dage efter. Måske der er en sammenhæng.

Skriv lige hvad svaret er fra Bodylab, så vi alle kan blive lidt klogere.

– Tue

cjohn
cjohn
9 years ago

Iflg. Bodylab’ er det variationer i fedtindhold i mælkeproteinet, der giver variationer i smagen – hvilket der vil være. Så ingen fejl i produktionen. Synes også gærlugten er aftaget efter jeg fik rørt lidt rundt i pulveret.

Andreas
Andreas
9 years ago

Hej Tue.

Hvad mener Starlights billige proteinpulver? Hvordan synes du det står i forhold til Bodylab Whey 100?

Mvh.
Andreas

Christian Jørgensen
Christian Jørgensen
9 years ago

Hej Tue. Jeg har trænet i godt et halvt år (mest i forbindelse med fodbold), men nu vil jeg gerne træne i min “fritid”. Jeg har kigget og læst om en masse forskellige produkter og har fundet en ting, som jeg ikke kan finde svar på.
Spørgsmålet lyder: Hvilken virkning det vil have at tage Whey 100 protein pulver og så Weight Gainer? 🙂
Altså, vil Whey 100, have bivirkninger på Weight Gainer eller omvendt, hvis at jeg 2 begge dele på samme tid.

Vh Christian Jørgensen.

Christian Jørgensen
Christian Jørgensen
9 years ago

Mange tak for svar Tue.

Er det muligt at svare på hvilket der er bedst af de 2 produkter, eller vil det være bedst at tage en periode med Weight Gainer først, for at få bygget muskler op og tage kilo på, for så derefter at tage en periode med Whey, for at få en mere markerede krop? Det er fordi at jeg ikke er interesseret i at blive bodybuildet stor, men mere som svømmer, fodboldspiller osv, der er markeret( hvis du forstår ;))
Ellers er det mig som ikke forstår princippet. 🙂

Vh Christian

Peter Lang
Peter Lang
9 years ago

Hvorfor kun proteinpulver fra Danmark eller Sverige ? Der findes proteinpulver, fremstillet i andre lande og kan købes over nettet,som er mindst lige så gode…og billigere. Feks. http://www.myprotein.com/sports-nutrition/impact-whey-isolate/10530911.html

trackback

[…] hvis du køber flere ting på en gang. Jeg kunne aldrig drømme om at anbefale fitnessudstyr eller kosttilskud, som jeg ikke har testet på egen krop! (Alt udstyret nedenfor passer sammen, dvs. huldiameter […]

Chris
Chris
8 years ago

Hej Tue. Du lyder til at have styr på alt hvad der har med fitness osv at gøre :).
Jeg har læst om nogle nye produker der hedder nutrapump og protosteron. De skulle være enorme gode til at få styrket musklerne og blive cuttet…hurtigt. Men jeg ved ikke om jeg stoler på det. Altså er det rent, er der varige skader? Kender du de to produkter? Kunne være fedt hvis du kunne sige god for det eller advare imod det. Har læst om det på Mens Health & Life.

Håber på svar. Tak.

Hilsen Chris

trackback

[…] ANMELDELSE: Køb det rigtige proteinpulver …Det er billigt og så kommer det i mange spændende smagsvarianter, … Hvorfor kun proteinpulver fra Danmark eller Sverige ? Der findes proteinpulver, …Kan du besØge hjemmesiden […]

trackback

[…] ANMELDELSE: Køb det rigtige proteinpulver …Bodylab er også dansk produceret, og ligger i den billigere ende. Smag: Smagen er i særklasse. … Hvorfor kun proteinpulver fra Danmark eller Sverige ?Kan du besØge hjemmesiden […]

trackback

[…] ANMELDELSE: Køb det rigtige proteinpulver …Hvorfor kun proteinpulver fra Danmark eller Sverige ? Der findes proteinpulver, fremstillet i andre lande og kan købes over nettet,som er mindst lige så gode …Kan du besøge hjemmesiden […]

Dennis
Dennis
8 years ago

Hej Tue.

Jeg er interesseret i at vide, om det”nødvendigt”, for mig at tage proteinpulver efter træning? Jeg løfter mellemtungt på vej mod tungt og træner to til tre gange om ugen og løber to til tre gange om ugen. Jeg vil gerne tabe mig, mest på maven (det er der, det hele sidder (ca. 15-20 kg for meget)), men samtidig ikke miste min muskelmasse.

Det korte af det lange: kan en 1/2 l cacao og en banan efter træning dække mit “behov”.

Mvh. Dennis.

Virginia
8 years ago

My spouse and I stumbled over here by a different website and thought
I might check things out. I like what I see so i
am just following you. Look forward to checking out your web page repeatedly.

trackback

[…] kan man supplere sin kost med protein pulver (Læs mere her)eller protein bar som kan give en protein boost lige inden eller lige efter træningen. Men når du […]

Gratis træningsprogram?

Større muskler, lavere fedtprocent og en pænere krop. What’s not to like?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag vores gratis træningsprogram med det samme.