Derfor skal du finde en træningsmakker, som du kan træne med.

Find en træningsmakker – Måske det bedste tip til din træning

Boksepartner

Motion med en ven eller bekendt har længe været anbefalet som en praktisk måde at sikre, at du ikke springer din træning over. Og netop af den grund er en træningsmakker måske dit vigtigste ‘træningsværktøj’.

Forskning viser faktisk, at en træningsmakker – ud over at motivere dig til at dukke op til træning – hjælper til at øge intensiteten af din træning!

En undersøgelse fra Michigan State University kom frem til, at motion med en træningsmakker motiverede til at arbejde hårdere og længere, sammenlignet med dem, der træner alene. Dermed forbedrer man det samlede fitness-resultater med en træningsmakker – så simpelt er det.

Helt konkret fik det forsøgspersonerne til at holde ‘planken’ 24 procent længere bare hvis man havde en virtuel træningsmakker. Faktisk var det nok at vide, at ens virtuelle træningsmakker også trænede. Det øgede også testpersonernes udholdenhed, ifølge en undersøgelse fra Society of Behavioral Medicine.

Andre undersøgelser har vist, at folk, der tilbringer tid med venner, der også træner, har øget chance for at opnå succes med vægttab.

Den ideelle træningsmakker – i hvert fald på papiret – er en person, som er i lidt bedre form, end du selv er. Forskning har vist, at en træningsmakkers bedre træningsvaner kan smitte af på os og inspirere os til at opnå bedre resultater. Og effekten er ikke lille: Forskerne fandt ud af, at hvis man har en mere fit træningsmakker, så kan det øge din træningstid og intensitet med så meget som 200 procent!

Så, derfor anbefaler jeg, at du laver aftaler med andre om at træne sammen – måske bare en dag om ugen.

Det kan være en fitness-instruktør eller en kammerat. I behøver ikke at træne det samme program – men vi anbefaler selvfølgelig, at dine venner også følger vores styrketræningsprogram sammen med dig 😉

Du kan finde en instruktør i dit lokale fitness-center. Og, hvis ingen af dine venner træner, kan du prøve at finde en trænings makker på platformen Sportspartner.

Mathias J

Jeg er fitnesstræner og holdets cardionørd. Jeg elsker løb, klatring, styrketræning - og softice på mine “syndedage” :)

Ingen kommentarer endnu.

Skriv et svar

[30.000+ downloads] Prøv vores gratis træningsprogram i dag
Gratis styrketræningsprogram

Gratis styrketræningsprogram

Vores styrketræningsprogram giver dig større muskler, en lavere fedtprocent og en bedre udholdenhed - garanteret.

Indtast din e-mail adresse herunder og vi sender det til din indbakke - helt gratis

Sådan! Tjek din indbakke for dit gratis styrketræningsprogram

Gratis styrketræningsprogram

Større muskler, lavere fedtprocent og en pænere krop. What's not to like?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag vores gratis træningsprogram med det samme.

Tak! Dit træningsprogram er afsendt til den oplyste e-mail-adresse

Shares