5 grunde til at du skal hyre en personlig træner

For mange danskere kan en personlig træner, synes som at kaste gode penge ud ad vinduet. Typisk ved man godt selv, hvor ofte man skal træne, og hvilke øvelser der er gode. Man kender den rækkefølge, de skal tages i for at opbygge mest muskelmasse eller smide mest fedt. Man er måske også ret behændig på internettet og er vant til at fremsøge de ressourcer, som er værdifulde for en selv.

Det at kunne sammensætte et godt program med hensyn til øvelser, rækkefølge og frekvens er dog bare en meget lille del af det, som en PT kan hjælpe med.

Med en PT på sidelinjen kan du typisk opnå bedre resultater hurtigere. Det er bl.a. derfor, at personlige trænere især i udlandet er meget efterspurgte.

I USA har en større procentdel af dem, der træner eller dyrker fitness, en eller anden form for supervision

I dette indlæg får du en række fordele, der kan hjælpe dig med at tage en beslutning.

Er en personlig træner noget for dig, som du bør investere i, eller er du reelt bedre stillet ved at fortsætte selv.

Du ser ikke resultater

En primær grund til at folk søger rådgivning fra en personlig træner er, at de ikke ser resultater. Er du konsistent med din træning, men uden at opleve fremgang, så kan en PT hjælpe dig med at sikre en hurtigere fremdrift.

En personlig træner kan bl.a.:

Du ved ikke hvor du skal starte

Hvis du er ny ud i træningens verden, ved du måske ikke, hvor kompleks det felt, du begiver dig ud i, egentligt er. Vi er ikke født med viden om, hvordan man træner bedst muligt, eller hvordan man når de helt specifikke mål, man har sat sig. Hvis du står over for opgaven med at sammensætte en komplet træningsplan, kan du blive så overvældet, at du går i stå og reelt ender med at træne ”på må og få”.

Personlige trænere ved alt, hvad der indgår i et komplet program, herunder cardio, vægtløftning, fleksibilitet- samt udholdenhedstræning. Herefter skal du tænke over vægtningen af de enkelte elementer i en komplet træningsplan. Det har stor betydning, hvordan du bedst muligt sammensætter din unikke træningsplan. Det hele skal passes ind i dit liv med de rutiner, mønstre og livsstil, som du nu engang har.

En personlig træner kan hjælpe dig med at navigere i hele denne til tider komplicerede proces og bl.a. rådgive dig om:

personlig træner

Du er træt af de samme gamle løft igen og igen

Hvis du har trænet længe, kan du køre træt i at løfte de samme vægte og lave de samme øvelser igen og igen. Har du brug for en vis variation i dine træningsprogrammer, så kan en PT vise dig nye øvelser, der rammer de samme muskler.

Det er nemt at udføre den samme træningsrutine igen og igen. Det kan selvfølgelig give rigtig gode resultater, men også nemt blive kedeligt. Du kan også komme til at ramme plateauer, få skader af at gentage de samme mønstre for ofte, blive udbrændt eller miste motivationen.

En personlig træner kan give dig et nyt perspektiv på din træning, udfordre dig og komme med nye idéer og tips til udstyr.

Du har brug for en udfordring

Hvis du føler, at du er kørt fast i din træning, så kan en personlig træner hjælpe dig med at nå det næste niveau.

En dygtig personlig træner kan hjælpe med at finde på nye måder at udfordre dig selv på.

En PT kan motivere dig til at deltage i forskellige begivenheder som ”Nordic Race”, hvor du løber gennem en forhindringsbane. Din PT kan være din træningsmakker eller skubbe til dine grænser.

Det er alt andet lige mere udfordrende at have en personlig træner med på sidelinjen. Det er svært at tage den med ro, når der står en PT over for dig og fortæller dig, hvad du skal gøre. Det kan gøre, at du formår at klemme en sidste repetition ud, inden du lægger vægtene fra dig igen.

Er du måske kommet til et punkt, hvor du har for vane at sløse lidt med din træning. Så kan en personlig træner helt sikkert gøre underværker og udfordre dig til at lade være.

 

Styrketræningsapp

Træn effektivt med vores app

Få styr på din træning og kost med vores app. Du får et skræddersyet træningsprogram og kostplan.

Med appen kan du:

Med appen får du alt samlet på et sted. Følg træningsplanen i centeret. Det er nemt, og vi er klar med svar på dine spørgsmål ligegyldigt, hvad dit mål er.
 


 
 
 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Gratis træningsprogram?

Større muskler, lavere fedtprocent og en pænere krop. What’s not to like?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag vores gratis træningsprogram med det samme.